Upp, upp och ivääääg!

Nu ska jag äta och klä på mig sen ska jag iväg på sjuttio års kalas! 

Imorn ska jag och min underbara äta ute och fredag morgon beger vi oss till hans mormor och morfars stuga i Degersel över helgen!

Nästa helg är de LK och helgen efter de drar jag till piiiteee till min sköna böna Lisa!

Humöret är på topp och jag längtar tills jag fyller år! bara 71 dagar kvar nu lixom ;)

..

höll på att skriva ett långt fint inlägg om vad jag gjort idag och vad som händer närmsta tiden men så kom jag åt nån förbannad knapp så all text försvann.. nu är jag depp och bloggar mer imorgon!

Längtar som faaaaaaaaaaaaaaaan tills jag fyller år, bara 72 dagar kvar och då har älsklingen en suuuuper fin present till mig som jag bara råååkar veta vad det e (A) fast de var ju för att han berättade de men ändå..

Bild och såånt!

Åker hem från Abborrträsk idag. Ska bli så jääävla skönt att få träffa Underbara igen! Fyfan va jag älskar honom.

Visst vi kanske inte har varit ihop längst men asså jag litar mer på honom än på någon annan och jag vågar släppa honom nära, både fysiskt och psykiskt, vilket jag har ganska svårt för. Han har förändrat mig, gjort mig lugnare och får mig att må så jäävla mycke bättre hela tiden! Han betyder mer än allt annat för mig. Vi mot världen hjärtat! Vad som än händer ♥




Mjehehehehheheheheheheheh

Mjaha, då satt man här igen då.. ;;D;D;DWF;D;;D;D;D,d,D;D;;D;D;

Fick nå cp ryck för jag e en GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD CHEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYY!!!!
Åker hem till min älskling imorn! Taggar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!!

Just nu sitter jag och camar med min lilla saftskalle :D:D:D:D och ska snart sova för jag är feeetttt tröööööttttt!
Bloggar mer imorn när jag är hemma heiidooo!

DEPRESSION!!!!!!

Känslan när mobil laddaren är i boden och jag är långt bort åt helvete i Abborrträsk.. För en som inte vet vars de ligger så är det ca 2 mil söder om Arvidsjaur. Dessutom saknar jag min älskling så jag gråter, känns hemskt att vara borta från han igen.. Vill egentligen bara hem och få en fet jävla kram av honom och bara må med den som betyder mest ♥

Idag då: vaknade kring åtta, låg och spelade spel tp 2 timmar sen vaknade becca och hennes pappa, frukost sen in till Arvidsjaur. Först käkade becca på frasses sen drog vi till Tre Kronor och på 2 pers, varav en som precis ätit, käkade vi upp en familje pizza, FETT GODA PIZZOR JAOOOO!! Sen dollar store och efter de tillbaka till byn för å bada i poolen, fett kul jaoooozzzz. När vi badat i tp 2 timmar så blev vi hungriga och drog hem å käkade. Vid åtta virrade vi bort oss mitt ute i skogen med moppen, FETT LÄSKIGT! Och annars har vi inte gjort så mycke, saknat och pratat med Anton men annars bara tagit det lugnt (:

Nu ska jag sova så jag bloggar mer imorn!

Arvidsjaur jaoo!

Sitter hemma hos Rebecca strax utanför Arvidsjaur just nu. Så jävla glad att få träffa henne eftersom vi inte träffats sen i påsk! Blir här utanför civilisationen till på torsdag så kommer knappt blogga nå men nått inlägg då och då ska jag väl få in :)

Om det bara fanns ord..

Just nu sitter jag i Antons kök och väntar på att köttfärsen ska tina upp samtidigt som jag tänker på dessa 3 underbara månader med min älskling♥ 

Efter så lång tid blev det du och jag, fan så glad jag blev! Så jävla glad att jag har dig! Den enda som alltid ställer upp och finns där, min ängel♥ Du vet vad du betyder för mig och du vet också att jag inte klarar mig utan dig, mer än så behövs det inte sägas♥ Du är den enda som kan sätta ett leende på mina läppar när jag mår som värst, tack för att jag har dig min underbara pojkvänn♥

Heh, nu blev jag tårögd (a) kan bara inte sluta tänka på vad jag hade gjort utan dig Anton.. Du vet vars jag hade varit om jag inte träffat dig och jag e så obeskrivligt tacksam för att du alltid finns för mig♥

Ville bara säga det :*♥

Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.

Sitter i min säng och väntar på att min underbara ska komma hit. Ikväll blir de som sagt Harry Potter, inga riktiga förväntningar egentligen, alla har ju spoilat allt på facebook o så redan så man kan ju tp filmen redan men jaja, den ska ses för principens skull ;)

Nu ska jag lägga mig och sova i en timma eller så, hoppas att min värk går över då!

Nattiiii! Bloggar mer sen! :)

So why don't we run away?

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
Utan det jag gör

Taggen är på fullt inför Melissa Horn även om de kanske är i oktober men faaan va jag längtar!!

Ikväll blir det Harry Potter med min underbara, skulle egentligen gå imorn men vi bokade om för vi ska käka 3-rätters och lite sånt lyx, sen ska vi till vladde och va sociala! Så då går vi idag istället ^^

Idag har jag inte gjort så mycke, diskat och dammsugit köket för att få pengar till bion men annars duschat och sovit tp :)

Igår gjorde jag inte heller så mycke tp sov, såg criminal minds och hade SUUUPER ont i huvet så då kom älsklingen med plättar och hjortronsylt till mig, fuck va gott de var!

Nu så ska jag tp äta sen sova nån timma och sen vara med pojkvännen!<3

Bloggar mer senare!

Pantad & Såld.

Är det du som är galen eller världen som är sjuk 
Så många tappar det och spårar ut 
Vad som än väntar oss när vägen tar slut 
Det är inte du som galen, nej det är världen som är sjuk 
Är det du som är galen eller världen som är sjuk 
Sök i ditt hjärta efter vägen ut 
I denna prövning är det svårt att finna ljus 
Men det är inte du som är galen kom ihåg det!


Torsdag!

Torsdag idag! Vaknade för tp fem minuter sen, trodde aldrig jag skulle somna om där vid tolv när militär jävlarna sköt salut.. hoppade tp en meter i luften när de sköt första gången.. Dumma militärer :(

I alla fall, idag ska jag och anton städa mitt rum lite grann och se criminal minds såklart ;)

Orkar inte blogga mer än så just nu så bloggar mer senare, om jag kommer ihåg dvs. ;)





bjuder på en bild istället ;)

SÅ JÄÄÄÄVLA GLAAAAD!!

Anton berättade precis att 22/10 så ska jag och han gå och se Melissa Horn på kulturens hus! Fyfan så jävla glad jag är! Jag fullkomligt ÄLSKAR hennes låtar och jag ska få se henne i födelsedags present! så jääääääääääääääääääävla lycklig just nu!

Onsdag!

Idag är de onsdag, inatt har jag sovit tp 4 timmar, legat och oroat mig för skit som jag vet att jag inte behöver oroa mig för men kan bara inte sluta :( Har sjukt ont i huvet och magen så jag ska lägga mig och sova igen tänkte jag sen se lite criminal minds säsong 6 :)

Bloggar mer när mitt huvud inte känns som om de kommer explodera längre!

Hubba hubba

Fan va jag har dålig update på min blogg :o 

Sov hos anton inatt för vi tyckte de blev för sent att åka till mig när vi hade sett Johan Falk. Somnade direkt jag hade kommit hem imorse och sov till tp kvart i två, gode jävla skönt var de!

Just nu har jag precis duschat och ska slå igång lite criminal minds, de e tp de enda jag gör på dagarna: äter, sover och ser criminal minds xD

Bloggar mer senare om jag orkar! :)

Dålig stil!

Dålig update igår, I know and I'm sorry :(

Just nu sitter jag i alla fall i Antons soffa och ser tv. Idag åker resten av Antons familj till deras stuga i Porjus vilket betyder att vi får huset för oss själva i två veckor (A) hehehe ;)
Inte gjort så mycke idag. Vi vaknade vid sju och åkte till Anton, efter de sov vi nån timma och sen gick vi på auktion på andra sidan vägen, fanns ganska fina grejer där faktiskt :) senn åkte vi till alder och badade med mamma och Philip plus lite med Antons små kusiner :)

Ikväll ska jag och Anton ha en myskväll, grilla kyckling, se film och käka popcorn :) 

Bloggar mer sen eller imorgon!

let's have some fun, fun, fun!

Sitter just nu, tp kvart över sju på morgonen, i familjen ahlströms vardags rum med tv-kontrollerna och datan i högsta hugg! Finns ju som inte så mycket annat att göra just nu om jag säger så.. Alla andra sover och molly behöver inte gå ut än, ska gå ut med henne tp vid åtta - nio kanske :)

Somnade väl kring tp halv tre - tre inatt på antons soffa för den delen, han såg så söt ut där han låg och snarkade samtidigt som han tog upp hela jävla sängen.. i alla fall, sen av någon anledning så bestämde sig anton för att vakna till vid halv sex. Självklart så väckte han mig och som vanligt så kan jag inte somna om.. WIHOOOO! Elleer..?

Vad finns det att göra tjugo över sju på morgonen? Kanske ska tömma diskmaskinen eller något :o ah, jag får klura på det.. ;)

Bloggar mer senare snyggingar!

another day goes by, and I don't understand or know the reasons why

Älskar verkligen den låten
http://www.youtube.com/watch?v=FDcWZucXkl4&feature=player_embedded

Just nu sitter jag på en soffa i Antons rum och lyssnar när han fridfullt sover.. och snarkar som faaan! Jag blir fan rädd så fort han snarkar, de e läskigt vafan?!
Idag har jag inte gjort så mke, vaknade vid halv tolv, försökte få tag i anton som tappat sin telefon vilket jag inte fick reda på förens tp vid halv två.. kan berätta att jag var gode orolig! Trodde att han hade vält me moppen eller nå och åkt in på sjukhus :(

Sen har jag varit med anton resten av dagen, vi åt wellington till middag, SUPER GOTT! efter de åkte vi till alder och doppade oss :)

Imorn är det lördag, har absolut ingen aning om vad jag och anton ska göra, vi lär väl åka en sväng till alder och sen kanske inte så mke mer (:

En sak är säker, nu ska jag se film och jag bloggar mer imorn!<3

Paranoid bitch - check!

Inte bloggat nå på tp 37 timmar och några minuter enligt blogg.se, antar att de inte e nån som har dött av de lixom (: 

Man skulle ju kunna tycka att denna lilla trötta själ borde sova nu, men icke det. Jag har knappt sovit på veckor, sover ju själv under veckorna och under helgerna sover jag ju med Anton, och när jag ska sova själv så blir jag en aning paranoid.. Jag får syn- och hörselhallucinationer och jag är livrädd för att vara ensam och för mörker.. Tur då att mitt lilla stökiga rum är kolsvart, jag är ensam vaken i lägenheten, jag hör stolar flyttas i köket och ser skuggor gå förbi utanför mitt fönster.. Och de är ju inte bara sen jag träffade anton som de varit så utan så har de varit så länge jag kan minnas, inte nödvändigtvis att stolar flyttas i köket eller skuggor i fönstret men ni förstår vad jag menar (:

Nu kan jag tänka mig att någon kommer lägga en kommentar i stil med ''men tänd en lampa då..?'' och då svarar jag: Jag har ALDRIG kunnat och kommer aldrig kunna sova med lampor tända.




Idag har jag inte gjort så mke, sett criminal minds, varit med anton och spelat trainstation på facebook. De är typ de som jag gör under dagarna, förutom att försöka sova, vilket e svårt när man är ensam hemma och rätt så livrädd för att vara ensam hemma.. hm, tought one.. 

Nåja nu ska jag se lite jackass eller nått, bloggar mer imoron


Over and out!

Hmm..

Blir lite ledsen på blogg.se faktiskt.. Skulle koppla mitt mobilnummer till bloggen så jag kan mobilblogga men då är min telefon redan kopplat till ett annat konto på blogg.se tydligen. Satt och funderade på vilken blogg det kunde vara och då kom jag på att det är bloggen som jag gjorde innan denhär som jag har tagit bort.. Blir så less när man tar bort t.ex. bloggar men de tas ändå inte bort :( sen försökte jag logga in på kontot så jag kunde ändra de men nejdå, då funkade inte lösenordet och även om jag återställde de tp 3 gånger så funkade de inte ;o

Jag e suuur :C


Idag ska jag sova minst lika mycke som igår, har JÄÄÄÄTTE ont i magen och jag måste ju orka vara med hjärtat sen också :o även om vi bara ligger i sängen och ser film och äter glass men ändå :D ;)

Nu ska jag och dammsuga lägenheten och sen ska jag soooooovaaaaa !
Over and out!

helt sluuut!

Vet inte varför men jag är heeelt slut i kroppen! ingen ork till att göra nånting och vill bara lägga mig och sova :o

Ska plocka undan lite xbox spel sen lägga mig och sova i tp en timma sen åker jag till hjärtat och spenderar kvällen med honom :)
Bloggar mer ikväll eller imorgon, beror på hur jag mår :)

Godmorgon!

Vaknade för tp fem minuter sen, har fortfarande ont i min tå :(

Idag ska jag inte göra så mycket, städa rummet sen ska jag vara med hjärtat när han har slutat :)

Just nu pallar jag inte blogga, måste verkligen komma igång med städningen och hinna äta och duscha, mitt rum ser ut som en soptipp :S
Over and out! / solguden ;)

He he he..

Fan så smidig jag är! Vaknade tp elva imorse och vad är de första jag gör om inte sparkar in en tå i en hantel på 4 kg.. Kan fortfarande tp inte stödja mig på foten och de gjorde ju gode ont att gå i högklackat med den tån..
Annars har jag inte gjort så mycke idag, legat i älsklingens säng och myst, sett på Criminal Minds och bara tagit de allmänt lugnt :) kom precis hem från Antons farmor och farfar och just nu väntar jag på att Anton ska komma hit :)
Bloggar mer senare eller imorn för jag har världens huvudvärk och vill inte bli långrandig ;)
Over and out /Solguden ;)

Total and complete awesomeness!

Sitter just nu hemma hos älsklingen och ska strax dra igång någon film :)
Idag har jag haft en fett rolig kväll på alive med Ior, Mathilda, Älsklingen,stundvis med Vladde, lite med Fia och en massa andra roligt folk :)
Åkte virvelvinden precis innan vi skulle åka och gissa vad man hitta i grejen vi skulle sitta i om inte ett ny öppnat tuggummi paket ;)
Nä nu ska jag hoppa ner i sängen med Anton, bloggar mer imorn !
Over and out /Solguden ;)

Suck..

Sitter just nu och är jävligt irriterad på allmänt jävla störda idioter.
Snackar skit om andra och blir förbannad när folk snackar skit om en själv? Sluta snacka skit om andra så kanske dom slutar snacka?

Idag ska jag och älsklingen laga middag hemma hos honom sen bär de av till stan för en tredje och sista kväll med boden alive!
Härliga kvällar med härligt folk har de varigt och jag hoppas att denna kommer bli likadan!
Nu ska jag lägga mig och mysa med hjärtat så jag bloggar mer sen!
(Ledsen för den dåliga updaten igår :S )

RSS 2.0