Glad cheeey!

Nyss hämtat mammas killes data laddare som är en precis likadan laddare som jag har till min data, HAPPY FAAAAACEEEE!!!

Blir inget långt inlägg för jag ska alldeles strax skutta till tv-rummet och se idol me mamma och Janne :)

Gick ju till skolan idag, stod ut en lektion, sen blev de för mycke.. :S men imorn ska jag fan vara hela dagen så att jag kan vara med Anton efter skolan!

Kvällen är gjord: glass, idol, kaos i båstad och sen avslutar man med lite breaking news! kan de bli bättre? jo, om Anton skulle varit här.. men han håller just nu på med nå grejs till skolan med sin pappa så blev inte å vara me han nå idag :( aja imorn då smäller de!

nu ska jag gå och fixa mig lite glass, bloggar mer imorn!



Sadface..

Sitter och nöter http://www.youtube.com/watch?v=P3YDYlFohfw&feature=related den låten tp hela tiden just nu. Blir tp grymt depp när jag lyssnar på den för den stämmer in nästan precis på hur mitt förhållande till pappa är..

Sen är de ju en irriterande bra låt också ;)


Gick till skolan på morron idag men gick hem efter första lektionen för de blev för mycke me febern och så. Annars har jag inte gjort så mycket idag, suttit vid datan, ätit glass och kollat åp lite ''home videos'' på mig och viktor när vi var små :D

Nu ska jag förtsätta lyssna på musik och tp inte göra så mycket annat. Ta de lungt och vila upp mig så jag orkar städa rummet ikväll x)

bloggar mer när jag kan och orkar!



heeeeeh..

Typ en vecka sen jag bloggade.. Men jag skyller på att min laddare fortfarande är trasig så har väldigt sällan batteri i datan.. :s


I alla fall så är jag fortfarande sjuk sen tp tre veckor tillbak när jag var i porjus men nu ännu värre, har jätte hög feber hela tiden men känner mig ändå relativt pigg :o kommer måst gå till skolan imorn men vi får väl se hur länge jag blir kvar..

Var i porjus i helgen, alltid lika skönt att komma bort från denna jävla skithåla, även om de så är till en ännu mindre håla där de regnar 24/7 ;)

Nu ska jag se klart hollywood fruar och sen ska jag tp lägga mig och soova! ska försöka komma ihåg att blogga imorn, vi får se hur jag mår ;)



RSS 2.0